Adtraction kokemuksia

Adtraction on muutama vuosi sitten Suomessa aloittanut alunperin Ruotsista kotoisin oleva affiliate-verkosto. Adtraction on nopeasti kasvattanut suosiotaan sekä mainostajien että julkaisijoiden keskuudessa. 

Perustietoa Adtractionista

 • check
  Yli 140 mainostajaa Suomessa
 • check
  Erittäin hyvä käyttöliittymä
 • check
  Monipuoliset työkalut julkaisijan avuksi
 • check
  Sivustojen hyväksyminen mainosohjelmiin erittäin nopeaa
 • check
  Kätevä Android ja iOS sovellus

Kenelle Adtraction sopii?

Adtraction affiliate verkostossa on erittäin monipuolinen kattaus mainostajia. Erityisesti rahoitusala, muoti sekä sisustaminen ovat hyvin edustettuina. Adtractionissa on hyviä kampanjoita bloggaajille ja erilaisten sivustojen omistajille.

Miten Adtractioniin liitytään?

Julkaisijan eli blogin tai verkkosivun omistajan on helppo liittyä Adtractioniin. Tilin luominen on helppoa ja nopeaa ja kirjautuminen onnistuu myös Facebook tunnuksilla. Kun olet luonut tunnukset, niin seuraavaksi tulee täyttää tarvittavat tiedot kuten tilinumero maksuja varten. Voit helposti toimia Adtraction julkaisijana sekä yksityishenkilönä että yrityksen kautta. 

Jos omistat useita blogeja tai verkkosivuja, niin voit lisätä ne kaikki helposti Adtractioniin. Omien sivujesi lisäksi voit käyttää myös Facebookia tai YouTubea mainontaan ja affiliate tulojen ansaintaan.

Kuinka paljon Adtractionin avulla voi ansaita?

Affiliate julkaisijan tulot riippuvat aina sivustojen liikenteen määrästä, konversioprosentista sekä julkaisijalle maksettavasta provisiosta. Komissiot ovat vahvasti riippuvaisia tuotteesta ja alasta. Esimerkiksi vaatteissa komissio on tyypillisesti 5-15% väliltä. 

Alla on kuvankappaus omalta Adtraction julkaisijatililtäni, jossa näkyy saamani tulot viimeisen 30 päivän ajalta. Minulla on neljä sivustoa, joista kaksi on tuottanut tuloja, sivustojen URLit on piilotettu. Sivustoni ovat siis lähettäneet 30 päivän aikana mainostajien sivuille liikennettä, josta on syntynyt myyntiä yhteensä 5620€. Minun komissioni tästä myynnistä on 401€ eli prosentuaaalisesti karvan verran yli 7%.

Omakohtaiset kokemukseni ja arvioni

Adtraction on yhdessä AdsNinjan kanssa mielestäni Suomen paras affliate verkosto tällä hetkellä piste. Adtractionin kanssa kaikki maksu ja tilitykset tulevat aina ajallaan ja oikein. Lisäksi käyttöliittymän ja mainostyökalujen tekniikka on parasta a-luokkaa. Mainostajia Adtractionilla on hyvin, mutta mielelläni näkisin mainostajien määrän vielä kasvavan.

Mikael